nije u šoldima sve...

Otkriveno koliko Ante Rebić zarađuje u Italiji: Odbio sam puno novca...

03.10.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić (31) ovoga se ljeta vratio u Serie A potpisavši za Lecce u čije je redove stigao nakon burnog raskida ugovora s turskim velikanom Bešiktašem

U novoj je sezoni Ante Rebić (31) do sada za Lecce odigrao pet utakmica, no bez učinka. Momčad je nakon prvih šest kola na 18. mjestu ljestvice Serie A, ima pobjedu te dva remija i tri poraza, uz gol-razliku 3-11.

No, Rebić u Lecceu ima status jedne od najvećih zvijezda te se od njega očekuje da povede momčad prema sredini ljestvice nakon što je 'izgubio' godinu u redovima Bešiktaša.

Njegov je dolazak u jednu od najslabijih momčadi Serie A iznenadio, a sam je Ante Rebić na predstavljanju pojasnio zašto je izabrao baš Lecce koji mu zasigurno nije mogao ponuditi ugovor kakav je imao u Bešiktašu gdje je zarađivao 2,5 milijuna eura na godinu.

'Odlučio sam odbiti puno novca jer želim pokazati da sam još uvijek važan nogometaš. Razgovarao sam s direktorom i trenerom, okruženje je toplo, jako strastveno i to je upravo ono što mi je trebalo', rekao je Rebić na predstavljanju u novom klubu, a Talijani su sad otkrili koliko u stvari bivši 'vatreni' zarađuje u Lecceu.

Portal Calcio e Finanza tako otkriva da je Ante Rebić najplaćeniji u Lecceu s godišnjom plaćom od 1,5 milijuna eura!

Standings provided by Sofascore