imali su sreće

Stoper Monaca bio je brutalno iskren nakon remija s Dinamom

03.10.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Dinamo je u 2. kolu Lige prvaka na Maksimiru protiv Monaca ispustio dva gola prednosti te je susret na kraju završio 2:2. Utakmicu je komentirao stoper Monaca Thilo Kehrer

Dinamo je u srijedu navečer na kišom natopljenom Maksimiru poveo 2:0. Prvo je Petar Sučić fantastičnim golom 'načeo' goste iz Kneževine u 45. minuti, a onda je Martin Baturina u 66. minuti povisio na 2:0. Tada se činilo da je Dinamo praktički već osigurao tri boda u Ligi prvaka.

Na žalost, u posljednjih 15 minuta utakmice Monaco se vratio - prvo je u 74. minuti nakon pogreške Nevistića na 2:1 smanjio Salisu, a potom je u 89. minuti iz penala za konačnih 2:2 zabio kapetan Monaca Zakaria.

Svima je jasno da su se gosti na Maksimiru spasili u posljednjem trenutku, priznao je to nakon utakmice i jedan od najboljih igrača Monaca, njemački stoper Thilo Kehrer.

'Da, gubili smo 2:0, ali smo se na kraju uspjeli vratiti i izjednačiti na 2:2. Za nas je to nakon svega pozitivan rezultat. Bila je to teška utakmica koja je pokazala da u Ligi prvaka nema laganih protivnika', kazao je Kehrer te pohvalio igru Dinama:

  • +69
Dinamo - Monaco (2.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

'Dinamo je odigrao stvarno dobro. Pokušali smo nametnuti svoj stil igre, ali vrijeme je bilo loše, a teren natopljen i težak zbog kiše. Morali smo se prilagoditi i pronaći druge načine kako stvoriti prilike, dok je Dinamo predstavljao pravu prijetnju s kontranapadima. Ipak, uspjeli smo se vratiti...'

Kehrer je za UEFA.com progovorio i o novom formatu Lige prvaka.

'Liga prvaka je sada još uzbudljivija, postoji više mogućnosti za različite momčadi da se pokažu, ima više utakmica i definitivno je zanimljivija', zaključio je stoper Monaca Thilo Kehrer.

Standings provided by Sofascore