poraz 'kraljeva'

Predrag Mijatović kritizirao odluku trenera Reala: Jako je nedostajao Luka Modrić

03.10.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Real Madrid je u 2. kolu Lige prvaka u srijedu izgubio 1:0 na gostovanju kod Lillea. Kapetan 'vatrenih' Luka Modrić u igru je ušao u 57. minuti utakmice, a tu je odluku Carla Ancelottija kritizirao legendarni Predrag Mijatović

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti iznenađujuće je odlučio utakmicu protiv Lillea započeti s Judeom Bellinghamom, Eduardom Camavingom, Aurelienom Tchouamenijem i Federicom Valverdeom u veznome redu.

Luka Modrić je ostao na klupi sve do 57. minute, a takva se odluka nakon neočekivanog poraza 'kraljeva' 1:0 nije nimalo svidjela nekadašnjoj zvijezdi i bivšem sportskom direktoru Reala Predragu Mijatoviću.

'Momčad obrambeno nije izgledala loše, a ni Lille nije odigrao sjajnu utakmicu, ali mislim da Real ima puno mjesta za napredak', kazao je Mijatović te potom kritizirao odluku Carla Ancelottija da Modrića ostavi na klupi:

'Vezni me red nije oduševio, baš je veza bila najveći problem protiv Lillea. Previše je tu snage, a premalo kreativnosti. Jako je nedostajao Luka Modrić, a Tonija Kroosa više nema. Mislim da su Tchouameni, Camavinga i Valverde previše mišićavi i pregrubi s loptom. Nije to vezni red koji paše Realovoj igri', zaključio je Mijatović.

Standings provided by Sofascore