PRVENSTVO SVE BLIŽE

Ovo je najljepša moguća vijest za hrvatsku reprezentaciju; ima da Dalićevi izabranici 'lete'...

07.06.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Dan uoči posljednje pripremne utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Senegala u Gradskom vrtu (18 sati), hrvatskim nogometnim reprezentativcima stigla je najbolja moguća vijest

Slavonija je još jednom dokazala koliko voli hrvatsku reprezentaciju. Ni u najtežim trenucima, kada je naša nacionalna vrsta na stadionima dočekivana sa zvižducima i praznim tribinama, u Osijeku nikada nisu okrenuli leđa hrvatskim nogometašima. A najbolji dokaz za to je rasprodan Gradski vrt!

Iz Hrvatskog nogometnog saveza su obavijestili kako nema više ulaznica protiv afričke reprezentacije. Ogroman interes za posljednji nastup Vatrenih prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju rezultirao je prodajom svih raspoloživih ulaznica dva dana prije utakmice. U četvrtak i petak radit će isključivo blagajne za preuzimanje već kupljenih ulaznica putem interneta.

  • +14
Trening reprezentacije na Rujevici Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Tako će hrvatska reprezentacija 'generalku' odigrati u atmosferi kakvu zaslužuje, a spomenimo da je za ovu prigodu pripremljen i novi travnjak pa su svi preduvjeti za odličnu utakmicu ispunjeni.

Inače, hrvatsku javnost u ovom trenutku ponajviše zanima koji će sastav izbornik Zlatko Dalić poslati na teren, jer se vjeruje da će s istih 11 istrčati Hrvatska i u prvom susretu na World Cupu protiv Nigerije (16. lipnja).

Najveći je problem lijevi bok koji je protiv Brazila naš izbornik zatvorio sa stoperom Domagojem Vidom, a protiv Senegala bi najvjerojatnije priliku trebali dobiti Ivan Strinić u prvom poluvremenu te Josip Pivarić u nastavku.

Prema našoj procjeni za dvojoj sa Senegalom naših prvih 11 će izgledati: Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Strinić (Vida) - Rakitić, Badelj - Rebić, Modrić, Perišić – Mandžukić (Kramarić).