FIFA_SP_2018.svg

TREBA TO ZAUSTAVITI

Ovo je prevršilo svaku mjeru pa sada i policija ima posla; 'noćna mora' za danskog tragičara...

Bionic
Reading

Pojedini danski navijači teško se mire s porazom od Hrvatske u osmini finala Svjetskog prvenstva, a neki su zaista pretjerali pa sada ima posla za policiju

Hrvatska i Danska odigrali su najdramatičniju utakmicu World Cupa u kojoj je odluka oko pobjednika pala iz 11-eraca. Zahvaljujući fenomenalnom Danijelu Subašiću naša reprezentacija je prošla dalje.

Hrvatski vratar skinuo je tri penala, a priču je zaključio Ivan Rakitić koji je u petoj seriji realizirao svoj 11-erac. Prije njega s bijele točke opalio je Nicolai Jorgensen, ali ga je naš Suba pročitao.

I taj neiskorišteni penal Jorgensenu je priskrbio puno nevolja, i to u njegovoj zemlji. Bilo je onih koji nisu mogli oprostiti napadaču Feyenoorda pa su ga preko društvenih mreža vrijeđali te mu prijetili smrću. Nakon takvog zlostavljanja preko interneta pravne akcije poduzeo je Danski nogometni savez koji je sve prijavio policiji.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Stop. Naše društvo ne smije nikada prihvatiti prijetnje smrću, ni protiv zvijezda SP-a, ni političara ili drugih osoba. To je posve neprihvatljivo. Prijavili smo slučaj policiji kako bi zaustavili ovo ludilo', stoji u priopćenju Danskog nogometnog saveza.

VELIKA FEŠTA

Cijela Hrvatska bila je uz reprezentaciju; pogledajte atmosferu iz gradova Lijepe naše

Pogledaj galeriju
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal