LOŠE VIJESTI

Panika u Interu, novi problemi s Brozovićem

07.02.2017 u 18:06

Bionic
Reading

Početak veljače u redovima milanskog Intera neće pamtiti po dobru - izgubili su derbi od Juventusa, zbog crvenih kartona i vrijeđanja suca na dvije su utakmice ostali bez Perišića i Icardija, a mjesec dana će biti i bez Marcela Brozovića...

Odigrao je Marcelo Brozović 58 minuta u najvećem talijanskom derbiju, na gostovanju njegova Intera u Torinu kod Juventusa. 'Stara dama' na kraju je slavila 1:0, više razloga za zadovoljstvo imali su Mario Mandžukić i Marko Pjaca... 

A u Interu je sve krenulo naopako. Naš Ivan Perišić i Argentinac Mauro Icardi bili su vrlo nervozni. Perišić je zaradio crveni karton na samom kraju utakmice, a Icardi je glavnog suca Nicolu Rizzolija izvrijeđao nakon posljednjeg zvižduka. Zato su obojica kažnjeni s dvije utakmice neigranja. I kad su se u Interu ponadali da je nedaćama kraj uslijedio je novi šok.

Ostao je Inter bez Marcela Brozovića koji će zbog ozljede pauzirati najmanje četiri tjedna! Hrvatski se reprezentativac požalio na bolove u donjem dijelu noge, a pregledi su pokazali kako mu je pukao četvrti prst desnog stopala! Veliki je to problem za 'nerazzurre' koji 26. veljače igraju derbi s Romom, ali oslabljeni jer neće moći računati na Brozovića. 

Srećom, Brozović bi trebao biti spreman za utakmicu hrvatske reprezentacije, 'vatreni' u kvalifikacijama za SP 2018. igra protiv Ukrajine, a utakmica je na rasporedu 24. ožujka.