JOŠ LIJEČNIČKI PREGLED

Pao dogovor! Splitu za Rebića 7,5 milijuna eura

27.08.2013 u 09:58

Bionic
Reading

Bliži se kraj sapunice oko 19-godišnjeg Ante Rebića. Napadač Splita bi trebao završiti u talijanskom prvoligašu Fiorentini

Hrvatskog reprezentativca u utorak u jednom od najljepših talijanskih gradova Firenci očekuje liječnički pregled i ako će sve biti u redu ovaj mladi snažni golgeter iz Imotskog trebao bi potpisati ugovor s 'violama', momčadi koja je prošle sezone bila četvrta u Serie A.

Iako se prvo pretpostavljalo kako će 'crveni' dobiti odštetu od 4,5 milijuna eura, 24 sata tvrdi kako je taj iznos 7,5 milijuna eura, a s bonusima i ugovorom igrača cijeli transfer se penje na čak 12 milijuna eura.

Ukoliko se brojke od odštete pokažu istinitima Splitov transfer će nadmašiti najveći Hajdukov, odnosno kada je Blackburn za Nikolu Kalinića platio sedam milijuna eura.

Nema sumnje kako ću braća Slaven i Jozo Žužul, koji sz zajedno s Rebićem krenuli put Firence, ovim transferom dokazali kako su odlični pregovarači. Naime, i ranije su govorili kako će Rebića prodati samo u vrhunski klub u kojem ovaj mladi napadač može napedovati.