PRVO SLAVLJE, oNdA BIZNIS

Perez konačno odgovorio na pitanje o Modrićevoj budućnosti: Siguran sam u jednu stvar...

02.06.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sinoć je došao do svog 26. trofeja za Real Madrid, koji je na Wembleyju pobijedio Borussiju Dortmund (2:0) i šesti put u posljednjih 10 godina postao prvakom Europe

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao je u subotu navečer da će hrvatski nogometaš Luka Modrić igrati još godinu dana za Real Madrid.

'Siguran sam da će nastaviti igrati još jednu sezonu, u to nitko ne sumnja', izjavio je Perez za španjolsku radijsku postaju Cadena SER nakon osvajanja Lige prvaka.

'Jako smo zadovoljni što možemo nastaviti s njim još jednu sezonu jer je on jedna od velikih legendi koje ima ovaj klub, a ima ih mnogo', dodao je. Rekao je da je Modrić, 38-godišnji veznjak, također zadovoljan što će igrati za Madrid i iduće sezone.

Modriću ugovor istječe 30. lipnja, a prošli tjedan je rekao da se nada produženju nakon finala Lige prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije igra za 'Kraljevski klub' od ljeta 2012. te je s njim osvojio 26 trofeja.

Real Madrid je u Londonu pobijedio sa 2-0 Borussiju Dortmund, a Modrić je igrao od 85. minute osvojvši svoj šesti pehara Lige prvaka. 'Osjećam veliki ponos', rekao je kratko Modrić na travnjaku tijekom slavlja.

Modrićev ostanak potvrdio je i insajder Fabrizio Romano, koji je dodao kako je hrvatski nogometaš odbio dvije ponude ne bi li ostao u Madridu još jednu sezonu. Službena potvrda novog ugovora stići će sljedećeg tjedna.

'Nije lako osvojiti Ligu prvaka. No čitav svijet poznaje ljubavnu priču između našeg kluba i tog natjecanja', napomenuo je predsjednik.

Real Madrid je rekorder s osvojenih petnaest naslova prvaka Europe. 'Ovo je početak kako bismo osvojili i šesnaesti naslov', poručio je Perez.

  • +23
Borussia Dortmund - Real Madrid (1.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN