UNATOČ POBJEDI 0:3

Petev smogao snage i priznao slabosti u igri svoje momčadi

19.03.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u Puli su pobijedili Istru 1961 bez velike muke i pobjedom od 3-0 došli do tri iznimno vrijedna boda.

'Naša su očekivanja prije dolaska u Pulu bila jasna - osvojiti  tri boda i nastaviti s dobrim igrama koje smo pružali u posljednjim prvenstvenim utakmicama. Znali smo da nam neće biti lako no, prvi gol smo na sreću postigli u prvoj dionici susreta što nam je olakšao put ka pobjedi', kazao je trener 'modrih' Ivajlo Petev na konferenciji za novinare po završetku utakmice.

Dodao je kako nije u potpunosti zadovoljan igrom no kako se kod igrača osjećao imperativ pobjede. 

  • +8
Istra 1961 - Dinamo (25. kolo) Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Bila je to izuzetno važna utakmica za nas. Igra nije bila sjajna, no mi smo iskoristili svoje šanse, koje uistinu nije bilo puno i na kraju zasluženo pobijedili', ustvrdio je Petev dodavši kako Livakovića i Sose nije bio u momčadi zbog ozljeda.

Momčad Istre 1961 djelovala je dobro do prvog primljenog pogotka te u prvih desetak minuta nastavka, sve ostalo bilo je za zaborav.

'Individualna kvaliteta presudila je ovaj meč. Kvaliteta je bila na strani Dinama i tu nismo mogli ništa. Trudili smo se, pokušali smo utakmicu učiniti neizvjesnom, no nismo baš uspjeli. Čestitam Dinamu na pobjedi', istaknuo je trener Istre 1961 Marijo Tot.