TVRDE TALIJANI

Pjaca ima dva mjeseca da uvjeri trenera Juventusa da ga zadrži?

09.11.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Marko Pjaca vraća se ovih dana u puni pogon nakon sedam mjeseci pauze zbog teške ozljede koljena, a talijanski mediji tvrde da će do kraja godine morati uvjeriti Massimiliana Allegrija da za njega ima mjesta u ekipi, inače će biti poslan na posudbu u proljetnom dijelu sezone...

Naš 22-godišnji krilni napadač imao je peh da su mu prvu sezonu u dresu Juventusa obilježili problemi s ozljedama, a jednu tešku zaradio je u ožujku na reprezentativnoj utakmici protiv Estonije, kada su mu stradali ligamenti koljena.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Punih sedam mjeseci Marko Pjaca čekao je povratak na teren, a ovih dana polako se vraća u puni pogon i kroz utakmice juniorske momčadi tražit će potrebnu minutažu za povratak u formu.

Talijanski mediji očekuju njegov povratak u sastav udarne momčadi Juventusa protiv Sampdorije ili Crotonea te tvrde da će nakon toga imati dva mjeseca da uvjeri Massimiliana Allegrija da može svojom kvalitetom pomoći aktuanom prvaku Italije pri osvajanju novih trofeja tijekom proljeća.

Ako ispadne da pokraj Bernardeschija, Douglasa Coste, Higuaina, Dybale i Mandžukića ne može pronaći minutažu, trebao bi otići na posudbu u drugom dijelu sezone pa se vratiti u Torino tijekom ljeta. Za Marka ni to ne bi bila tragedija, jer još je mlad i njegovo vrijeme u crno-bijelom dresu tek dolazi...