NAGRADNI NATJEČAJ

Podrži Vatrene i osvoji službeni dres HNS-a

24.06.2024 u 12:01

Bionic
Reading

Povodom nadolazeće utakmice Hrvatska - Italija, tportal je odlučio nagraditi vašu kreativnost i strast prema našoj reprezentaciji. U želji da podržimo Vatrene na poseban način, organizirali smo nagradni natječaj u kojem najkreativnijim čitateljima poklanjamo 3x1 službeni dres hrvatske nogometne reprezentacije

Sudjelovanje je jednostavno i zabavno! Sve što trebate učiniti je opisati kako ćete podržavati Vatrene u ponedjeljak, ali u samo tri riječi. Neka vaša kreativnost zasja i pokažite nam kako planirate bodriti naše nogometaše tijekom ove važne utakmice.

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 24.06.2024 . u 12 sati, a najkreativniji odgovori bit će nagrađeni službenim dresom hrvatske nogometne reprezentacije. Dobitnici su Francesca Rinčić, Alan Komar i Damir Barbir.

Pravila nagradnog natječaja

Ovim potezom, tportal želi dodatno motivirati vas, drage navijače, da se ujedinite i podržite našu reprezentaciju u ovom ključnom susretu protiv Italije. Hrvatska reprezentacija, poznata po svojim uspjesima na međunarodnoj sceni, uvijek je imala vjerne navijače poput vas koji je bodre diljem svijeta. Ovaj nagradni natječaj još je jedan način na koji tportal doprinosi jačanju navijačkog duha i nacionalnog ponosa.

Utakmica protiv Italije predstavlja jednu od ključnih točaka za našu reprezentaciju na ovom natjecanju. Vatreni su već pokazali svoju borbenost i vještine, a vaša podrška može biti odlučujuća. Uz vašu podršku, igrače na terenu i organizacije poput tportala, Hrvatska će zasigurno nastaviti pisati povijest.

sve osim nogometa

Učitavanje...