slavlje 'bilih'

Pogledajte kako je Durdov srušio jaki Fenerbahče i donio veliku pobjedu Hajduku

10.07.2024 u 21:16

Bionic
Reading

U pripremnom susretu igranom u Grazu pred 3000 gledatelja, nogometaši Hajduka pobijedili su turskog doprvaka Fenerbahče 1-0. Gol odluke zabio je 16-godišnji Bruno Durdov u 85. minuti

Bila je to četvrta pripremna utakmica Hajduka pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa te druga pobjeda nakon trijumfa protiv ukrajinskog Rukha iz Lavova (3-1). Protiv slovenskog Radomlja Splićani su upisali poraz (0-1), te remi s ukrajinskim Šahtarom (1-1).

Utakmica protiv Fenera kojeg vodi portugalski stručnjak Jose Mourinho bila je tvrda, prava natjecateljska. Susret je odlučio gol 16-godišnjeg Brune Durdova u 85. minuti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Melnjak je ubacio s lijeve strane, Durdov primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo svog čuvara i pucao u bliži kut gola Ertugrula Cetina koji je u drugom poluvremenu zamijenio Dominika Livakovića.

Za turski sastav je do 79. minute igrao Edin Džeko kojeg se danima povezivalo s splitskim klubom, no sve je izglednije kako BiH reprezentativac neće preseliti u Hajduk.

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Za Fener, koji je nastupio bez četvorica reprezentativaca s Eura, bila je druga pripremna utakmica nakon remija s Admirom (1-1).