on najbolje zna...

Sportski direktor Fenera otkrio dolazi li Edin Džeko u Hajduk: Znam što osjeća...

10.07.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Hajduk i Fenerbahče su u Grazu odigrali pripremnu utakmicu, a 'bili' su na kraju slavili 1:0 golom Durdova u 85. minuti. No, centru je pažnje bio kapetan Fenera Edin Džeko kojeg se već tjednima povezuje s dolaskom na Poljud. Sportski direktor Fenerbahčea, legendarni Mario Branco, sad je otkrio koliko je taj transfer realan

Dakle, dolazi li Edin Džeko u Hajduk? Prije početka prijateljskog dvoboja Hajduka i Fenera sportski direktor turskog velikana Mario Branco bio je više nego jasan po tom pitanju.

'Edin Džeko je naš kapetan, jedan od najboljih strijelaca i najvažnijih igrača, odigrao je gotovo sve mečeve u prošloj sezoni, bez ozljeda, on je mlad iako ima 38 godina i mi smo jako zadovoljni s njim. Koliko znam on je zadovoljan s nama i imamo zajedničke planove za sljedeću sezonu', kazao je Branco u ekskluzivnom razgovoru za 24sata te dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

'Ne znam otkud te glasine da odlazi, pogotovo što smo mi već ostali bez nekoliko napadača. Džeko je nama jako važan i ne želimo ga izgubiti. Uostalom, danas starta u postavi.'

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Spominjao se i nekakav sukob između Džeke i trenera Josea Mourinha...

'Kad sam započeo pregovore s Mourinhom od starta smo pričali i o Džeki. Kazao mi je da su mu dva prva mjeseca u Romi najdraža jer je u to vrijeme tamo igrao i Džeko. Džeko je dakle od početka bio dio našeg dogovora i projekta kojeg smo skupa slagali i tu se ništa nije promijenilo. Ja znam za Džekine osjećaje prema Hajduku, u više navrata smo pričali na tu temu, ali...', zaključio je Branco u razgovoru za 24sata.

>> cijeli tekst potražite OVDJE.