psk_2

ludnica na ulicama

Hrvati bakljadom 'zapalili' centar Leipziga: Pogledajte što su naši reporteri snimili

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 23.06.2024 23:07
  • Objavljeno 23.06.2024 u 18:01
Bionic
Reading

Sve je spremno za posljednji okršaj skupine B, Europskog prvenstva u Njemačkoj. Dan prije utakmice s Italijom, hrvatski navijači su u dobrom duhu krenuli najavljivati okršaj s Azzurrima. Reporteri tportala donose vam spektakularnu atmosferu u Leipzigu.

Sve je spremno za konačni okršaj u skupini B na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Uoči sutrašnjeg susreta s Italijom, hrvatski navijači su puni entuzijazma počeli najavljivati ovaj veliki dvoboj s Azzurrima. Grad Leipzig je preplavljen crveno-bijelim dresovima, a ulice odzvanjaju pjesmom i navijanjem. Navijači su se okupili na glavnim trgovima i ispred poznatih gradskih znamenitosti, stvarajući nevjerojatnu atmosferu iščekivanja i zajedništva.

Reporteri tportala donose vam nevjerojatnu atmosferu koja vlada u Leipzigu. Kafići i restorani su puni navijača, a svaki kutak grada odiše optimizmom i nadom u pobjedu. Navijači vjeruju u svoje igrače i nadaju se da će Hrvatska pokazati svoju snagu i izboriti prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Leipzig je postao pravi centar navijačkog ludila, a svi s nestrpljenjem iščekuju trenutak kad će započeti posljednji okršaj u skupini B.

  • +42
Hrvatska, navijači, Leipzig 2, 23.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Okupljanje je počelo već u popodnevnim satima, atmosfera u samom centru Leipziga je sjajna, a prava se fešta nastavila i u večernjim satima.

Hrvatska, navijači, Leipzig 2, 23.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Sanjin Strukic / Pixsell

Tisuće hrvatskih navijača velikom su bakljadom 'zapalile' gradski trg, svi se sjajno zabavljaju i zagrijavaju za sutrašnji obračun protiv Talijana. Jedno je sigurno, u navijačkoj utakmici Hrvatska je već sad pobijedila!

  • +39
Hrvatska, navijači, Leipzig, 23.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Za hrvatske navijače u Leipzigu će od 13 sati biti organizirana Fan zona na Wilhelm-Leuschner-Platzu, odakle je u 17:30 sati predviđen zajednički odlazak prema stadionu koji je udaljen 2,2 kilometra. Predviđeno trajanje hodanja do stadiona iznosi 45 minuta. Prije toga predviđen je program uz nastup DJ-a od 13 do 15 sati, odnosno koncert The Orlica i gosta iznenađenja od 15 do 17:30 sati.

Atmosferu pred utakmicom odluke pogledajte u nastavku.

@tportal.hr Zna se tko je opet najglasniji! 🇭🇷 Armosfera u Leipzigu dan prije tekme❤️‍🔥 #hns #euro2024 #vatreni #leipzig ♬ original sound - tportal

Hrvatska će se za prolazak skupine boriti sa braniteljima naslova, Italijom, u ponedjeljak s početkom u 21 sat u RedBull Areni, Leipzig.

Hrvatska navijači Leipzig 2 23.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL
Hrvatska navijači Leipzig 23.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal