NAGRADNJAČA

Pogledajte utakmicu Mladost - Primorje

05.12.2014 u 13:22

Bionic
Reading

Atraktivan vaterpolo vikend Triglav regionalne vaterpolo lige je pred nama. Deveto kolo donosi utakmicu Mladosti i Primorja u Zagrebu, u kojoj se Mladost nada prvoj pobjedi protiv vodećeg Primorja EB, za kojim u grupi A zaostaje 5 bodova. Utakmica se igra u petak, 5. prosinca, na bazenu Mladosti u 20:15 sati.

'Pred nama je vrlo teška utakmica, no sigurni smo da ćemo gledateljima osigurati izuzetno kvalitetan vaterpolo derbi na Savi. Nadamo se da će utakmica u Zagrebu biti uspješnija od utakmice koju smo odigrali u Rijeci te očekujemo bolji rezultat', izjavio je igrač Mladosti Luka Bukić.

Nakon osam odigranih kola u grupi A vodi Primorje EB s 24 boda, Mladost je druga s 19, dok je Radnički Kon Tiki treći sa 16 bodova. U grupi B dubrovački Jug CO ima 21 bod, Jadran iz Herceg Novog 13, dok po 12 bodova imaju Crvena zvezda i splitski Mornar BS.

Podsjetimo, u devetom su kolu, u izravnom TV prijenosu, koji mogu pratiti MAXtv korisnici na Arenasport kanalima, utakmica između momčadi Mladosti i Primorja, koja se u Zagrebu igra u petak, 5. prosinca u 20:15 sati te utakmica između Mornara BS i Crvene zvezde koja se igra u Splitu, u subotu, 6. prosinca s početkom u 19:15 sati.

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice za utakmicu.

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 5. prosinca.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Željko Dragović
Monika Belošević
Marija Bervida
Antonijo Škvorić
Marko Babić