KAVICA, PA TORTA ZA ŠTIMCA

Policija na nogama dok su igrači Hrvatske bili u šetnji ušćem!

  • +11

Hrvatski reprezentativci održali trening na Marakani

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Guliver/Getty Images - Pixsell

Bionic
Reading

Srpski nogometni savez poduzeo je apsolutno sve mjere da hrvatskim nogometašima ne bude ugrožena sigurnost. Pitanje je samo bi li im bila i da ih ne čuva gotovo 4.000 pripadnika specijalne policije

U četvrtak je pola Beograda bilo bijesno na svoju policiju jer je blokirana cesta koja od beogradskog aerodroma Nikola Tesla vodi do Novog Beograda, odnosno hotela Hyatt Regency u kojem je smještena hrvatska policija. Na svakih dvadesetak metara bio je specijalac s oružjem, a neki od njih i sa psima, dok je dio njih bio i na konjima.

A sve je s neba nadgledao policijski helikopter.

Naravno, takva je slika viđena i u petak, kada su hrvatski reprezentativci koristili slobodno prijepodne za šetnju. A ona je ovog puta, za razliku od nekih prethodnih akcija, kada se šetalo i po centrima grada u kojima se boravilo, ipak bila usmjerena na manje frekventno mjesto. Točnije, uz ušće rijeke Save u Dunav. Imali su hrvatski nogometaši i priliku sjesti u jedan kafić gdje su popili kavu, a s obzirom na to da je izborniku Štimcu danas rođendan, nakon ručka mu je pripremljena slavljenička torta.