Liga nacija

Legenda brutalno po izborniku: Igrači nisu idioti, ne daj Bože da izgubimo od Hrvatske

13.10.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Poljska je u subotu u kasnijem terminu izgubila od Portugala kod kuće 1:3 i sad su joj jako male šanse da kao druga prođe dalje u Ligi nacija.

Poljska je u subotu u kasnijem terminu izgubila od Portugala kod kuće 1:3 i sad su joj jako male šanse da kao druga prođe dalje u Ligi nacija. Javnost u Poljskoj je razočarana igrom svoje reprezentacije, a posebno je oštar bio legendarni poljski nogometaš Jan Tomaszewski. On je u u oštrom nastupu napao izbornika poljske reprezentacije Michała Probierza.

Imam pitanje za trenera. Koliko će još ovo ispitivanje trajati? Tu je već preko deset utakmica, a i dalje nema početnih 11. Do sada je to morao imati, ali nema, rekao je osvajač svjetske bronce 1974. pa je nastavio:

'Maxi Oyedele sukrivac za dva pogotka. Čija je to krivica? Oyedele ima sve što je potrebno da igra na ovoj razini, ali na izborniku je da ga uklopi. On mora shvatiti da je ovo reprezentacija, a ne klub. Tu nema toliko vremena za izgradnju i ne može samo tako trošiti igrače. Ne možemo mi sutra kupiti Bellinghama, Messija i Ronalda. Imamo to što imamo, ali to ne koristimo onako kako trebamo. Gospodine Probierz, ova momčad nije skupina idiota.'

Legendarni Poljak je komentirao i susret s Hrvatskom u utorak.

'Ona može prevagnuti vagu mnogim igračima i stručnom stožeru. Jer ako tu utakmicu ne dobijemo, a ne daj Bože da izgubimo, morat će odgovarati cijeli stožer, jer od ovog brašna neće biti kruha. Jer svaki susret igramo s drugom postavom i nema stabilnosti.'

Standings provided by Sofascore