psk_2

uefa ne misli stati

Potvrđena dodatna kazna za Albance i Hrvate: Na snagu će stupiti nakon Eura...

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 24.06.2024 14:07
  • Objavljeno 24.06.2024 u 14:07
Bionic
Reading

Sankcije koje su izrečene nogometnim savezima Albanije i Hrvatske samo su početni korak. Prema informacijama koje smo dobili od upućenih izvora, UEFA planira dodatne, rigorozne kazne usmjerene na navijače.

Navijače iz Hrvatske i Albanije očekuje ozbiljna mogućnost igranja pred praznim tribinama ili zabrane putovanja na gostujuće utakmice. Postoji i mogućnost da budu izrečene obje kazne. Već smo pisali da su nadležni organi UEFA ostali šokirani scenama u Hamburgu. Nisu imali mogućnost kazniti spomenute saveze izostankom navijača tijekom Eura, ali tu kaznu planiraju izreći čim se završi prvenstvo. Zato je pažljivo istaknuto da ovim novčanim kaznama slučaj nije zatvoren.

Prema našim saznanjima, ponašanje navijača ovih dviju reprezentacija bit će pod strogim nadzorom tijekom utakmica posljednjeg kola. Delegati su već primili jasne upute da pažljivo prate situaciju i da na svako eventualno ponavljanje neprihvatljivih skandiranja reagiraju trenutačnim prekidom utakmice. Ako se incidenti ponove, delegati su ovlašteni trajno prekinuti meč.

Hrvatsku u zadnjem kolu očekuje susret s Italjom, 24. lipnja s početkom u 21 sat, dok Albanija igra protiv Španjolske u istom terminu.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal