psk_2

strašne scene

Stigle su prve vijesti iz bolnice u Njemačkoj; evo u kakvom je stanju nesretni Mađar

Bionic
Reading

Napadač mađarske reprezentacije Barnabas Varga (29) je stabilno, službeno je obznanio Mađarski nogometni savez te dodao kako se igrač nakon strašnog sudara sa škotskim golmanom još uvijek nalazi u bolnici u Stuttgartu

U 70. minuti utakmice Mađarska-Škotska dogodio se žestoki sudar škotskog golmana Angusa Gunna i mađarskog napadača Barnabasa Varge (29).

Izbijajući jednu loptu škotski golman je u 'buketu' igrača ujedno laktom doslovno nokautirao nesretnog Vargu koji je nakon toga i vrlo nezgodno pao. Nakon svega je Mađar nepomičan ostao ležati na travnjaku.

  • +18
Škotska - Mađarska, EURO 2023., sudar igrača, 23.6.2024. Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGYI

Suigrači i liječnici odmah su priskočili mađarskom reprezentativcu u pomoć. Nakon nekoliko minuta Varga je na nosilima iznesen s travnjaka, okružen zavjesama te je odmah odvezen u obližnju bolnicu u Stuttgartu.

'Varga je stabilno. Nalazi se u bolnici te ćemo i dalje obavještavati o njegovom stanju', objavili su kratko u noći s nedjelje na ponedjeljak iz Mađarskog nogometnog saveza.

Mađarski izbornik Marco Rossi je nakon dvoboja otkrio da je mađarski napadač pretrpio lom kosti lica te da će biti potrebno napraviti operativni zahvat.

  • +25
Škotska - Mađarska, Euro (23.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

U nastavku susreta Mađarska je došla do pobjedničkog gola, u 100. minuti Csoboth je zabio za 1-0 protiv Škotske, te bi taj gol trebao biti dovoljan Mađarima da kao jedna od najboljih trećeplasiranih reprezentacija izbore osminu finala Eura.

Na kraju utakmice u mađarski nogometaši pobjedu posvetili nesretnom suigraču te su nosili dresove s njegovim prezimenom i brojem 19 na leđima.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal