TUŽNI, ALI I PONOSNI

Povratak heroja; evo gdje i kada će biti svečani doček srebrnih vaterpolista

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 12.08.2024 10:40
  • Objavljeno 12.08.2024 u 10:40
Bionic
Reading

Hrvatska je na Olimpijskim igrama u Parizu došla do srebrnog odličja, a vaterpolistima će biti organiziran služben doček na zagrebačkoj zračnoj luci u ponedjeljak navečer

Hrvatski vaterpolski savez (HVS) poručio je kako će u ponedjeljak, 12. kolovoza, na zagrebačkoj zračnoj luci biti organiziran doček hrvatskih vaterpolista, osvajača srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Reprezentativci bi zajedno s Ivicom Tuckom i stručnim stožerom trebali u Zagrebu sletjeti u 20.20 sati.

'Grad Zagreb je u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, sukladno željama igrača i stručnog stožera, posebno za vaterpoliste pripremio svečani doček ispred Zračne luke, budući da vaterpolisti poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već iste večeri moraju nastaviti put prema svojim gradovima. Doček će iz tog razloga biti pripremljen na platou parkirališta ispred pristanišne zgrade Zračne luke Franjo Tuđman, uz prigodan program koji započinje u 20 sati, uz nastup Zaprešić Boysa', stoji u priopćenju.

'Hrvatski vaterpolski savez zahvaljuje Gradu Zagrebu koji je, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, izašao u susret našim vaterpolistima kako bi im priredio doček ispred same zračne luke, a ujedno omogućio i navijačima, svim poklonicima vaterpola u nas, da pozdrave naše srebrne olimpijce', dodali su iz HVS-a.

  • +14
Finale Olimpijskih igara, Srbija - Hrvatska, Vaterpolo (11.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal