meč je u opasnosti

Povratak McGregora je upitan; najveći meč u povijesti je pred otkazivanjem!

05.06.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon otkazivanja press konferencije za fanove, sada je u opasnosti od otkazivanja i borba Conora McGregora na žalost svih obožavatelja

Nakon gotovo dvije godine čekanja povratka najvećeg imena u povijesti MMA-a, Conora McGregora, čini se kako ga ipak nećemo gledati krajem lipnja u oktogonu. Ranije ovog tjedna otkazana je rasprodana konferencija za fanove na kojoj su se borci trebali suočiti pred irskim obožavateljima u Dublinu. Trebao se boriti protiv Michaela Chandlera, 29. lipnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu no sada više taj datum nije siguran.

McGregor se ispričao na svojim društvenim mrežama zbog otkazivanja svog pojavljivanja na press konferenciji prije borbe s Michaelom Chandlerom, koja je bila zakazana za ponedjeljak u 3Areni u Dublinu. Razlog McGregorovog otkazivanja ostaje neotkriven, ali bivši prvak poluteške kategorije, Daniel Cormier, vjeruje da bi njegova borba s Chandlerom mogla biti ugrožena.

'Počnite se pripremati za razočaranje, rekao je Cormier u svojoj ESPN emisiji 'Good Guy/Bad Guy' s Chaelom Sonnenom.

'Ne želim biti nositelj loših vijesti, ali kada su svi škrti na riječima kao što su trenutno, to mi govori da je vrijeme za brigu.'

Nakon vijesti o otkazivanju konferencije, objavljeno je da je 'The Notorious' otkazao sve svoje medijske obveze s UFC-ovim partnerima za emitiranje, što je dodatno dovelo borbu u pitanje.

Unatoč objašnjenju, fanovi su se počeli bojati da je glavni događaj UFC 303 otkazan zbog odustajanja bivšeg svjetskog prvaka u dvije kategorije, međutim, još ništa nije potvrđeno.

Michael Chandler se također oglasio na Instagramu u utorak navečer, objavivši zagonetnu poruku koja je još više usadila sumnju u umove obožavatelja. Najavio je da odlazi iz pripremnog kampa te se vraća svojoj obitelji u Tennessee.

Svi detalji i dalje nisu poznati te nije ništa službeno potvrđeno, zasad nam preostaje nadati se kako će borba koja je proizvela najveći 'live gate' u povijesti tvrtke ipak biti održana na datum kada je zakazana.

  • +3
Conor McGregor Izvor: EPA / Autor: ARMANDO ARORIZO
sve osim nogometa

Učitavanje...