ekskluzivno za tportal

Vaso Bakočević najavio nastup u Zagrebu: To je čar sporta, jedan udarac presudi meč!

03.06.2024 u 18:26

Bionic
Reading

Ispunjena Beogradska Arena ostavila nas je bez daha, atmosfera je od prve do posljednje borbe bila na vrhuncu te svakako nismo ostali razočarani mečevima kroz večer

Dojmovi od ovog vikenda i dalje se nisu slegli. Zagrebačka organizacija, Fighting Nation Championship, isporučila je borilački spektakl u Beogradu koji je i najavila te smo imali prilike za kratki intervju sa jednom od najvećih zvijezdi u regiji, Vasom 'Psihopatom' Bakočevićem.

'Psiho' se, nakon dugogodišnje karijere u MMA-u, odlučio prebaciti u boks bez rukavica gdje je i dalje neporažen mu je ovo bila peta uzastopna pobjeda u novom sportu. Nakon što je apsolutno dominirao gotovo pet punih rundi, trenutak nepažnje zamalo ga je koštao pobjede jer ga je brazilski protivnik uhvatio odličnim udarcem koji ga je teško uzdrmao. Vaso je još jednom pokazao srce te se ubrzo ustao sa poda i u konačnici odnio pobjedu na slavlje svih obožavatelja.

'Pogledao sam snimku zadnje runde jer je se ne sjećam, to je čar sporta, vodiš, vodiš, ne opuštaš se jer ako prođe jedan udarac, gotovo je, to je boks bez rukavica! Čestitke Brazilcu jer je pokazao srce, iskasapio sam ga no nastavio je ići naprijed i tući se.'

'Napravio sam pogrešku jer sam prestao slušati svoj kut, ponijela me atmosfera te čim sam osjetio krv, došlo je do trenutka nepažnje koji me zamalo koštao. To je moja luda glava.' nastavio je Bakočević.

Osvrnuo se i na priredbu koja se dešava u Areni Zagreb krajem godine te komentirao vjerojatnost da će nastupiti u Hrvatskoj.

'Možete me očekivati u Zagrebu u studenom, pričao sam već o tome s Draženom Forgačem (vlasnikom FNC-a) tako da je to već dogovoreno.'

Također, najavio je svoju iduću i posljednju borbu u MMA-u protiv našeg Filipa 'Nitro' Pejića te je odlučno zaključio kako ga nakon toga zanima samo boks bez rukavica u kojem se pronašao. FNC rapidno napreduje kao organizacija te nakon ispunjene Beogradske Arene, samo je nebo granica za zagrebačku organizaciju.

sve osim nogometa

Učitavanje...