POZVANI SU SVI!

Klub legendarnog hrvatskog borca priprema borilački spektakl

01.06.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Sredinom lipnja, odnosno točnije 16., u ulici Dragana Plamenca 1 u Sesvetama, održat će se 3. kolo Prvenstva Grada Zagreba u tajlandskom boksu. Ovaj događaj organizira KTB klub Tigar Cikatić, poznat po vrhunskoj organizaciji i odličnim borcima, čiji je osnivač legendarni Branko Cikatić.

Branko Cikatić, poznat i kao Hrvatski tigar, bio je pionir tajlandskog boksa u Hrvatskoj čime je zauvijek zadužio svijet borilačkih sportova. Klub Tigar Cikatić nastavlja njegovu ostavštinu, promičući vrhunske standarde i sportski duh.

Ljubitelji tajlandskog boksa imat će priliku vidjeti uzbudljive borbe u različitim težinskim kategorijama. Pripremljen je i bogat popratni program.

'U sjećanje na našeg Hrvatskog Tigra Branka Cikatića klub tajlandskog boksa Tigar Cikatić organizira ligu u tajlandskom boksu zajedno sa Zagrebačkim savezom tajlandskog boksa 16. lipnja 2024. u školskoj dvorani u Sesvetama s početkom u 12 sati. Bilo bi nam drago da nas dođete poduprijeti jer klub je ponovno pokrenut u spomen na Branka i njegov svesrdni i neiscrpni rad u tajlandskom boksu koji je ostavio u nasljeđe svima nama. Bit će jako emotivno i posebno pa vas ovim putem pozivamo da se svi zajedno još jednom odužimo našem velikanu Branku Cikatiću', poručila je predsjednica kluba Ivana Cikatić.

  • +11
Bruno Cikatić u Kineskom paviljonu na ZV-u gdje trenira KTB Tigar Cikatić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh

'Drago mi je što organiziramo ovaj događaj, zahvaljujemo se Savezu tajlandskog boksa Grada Zagreba na podršci i pomoći. Ovo je 3. kolo zagrebačkog prvenstva i red je na nas kao klub da ga organiziramo. Definitivno ozbiljno shvaćamo ovo i napravit ćemo veliki događaj pun uzbudljivih i zestokih borbi i veselimo se tome. Preporučamo svima koji su zainteresirani za borilačke sportove da dođu i podrže borce i tajlandski sport', još je jednom pozvao sve zaljubljenike u ovaj sport tajnik kluba, sin pokojnog Branka, Bruno Cikatić.

Pozivamo sve da dođu podržati svoje favorite i uživati u vrhunskim borbama te na ovaj način odat ćemo počast naslijeđu Branka Cikatića.