PLAVI NA ANFIELDU

Povratak zvijezde Cityja uoči 'bitke za Englesku'

11.04.2014 u 16:25

Bionic
Reading

Argentinski napadač Manchester Cityja Sergio Agüero oporavio se od ozljede zadnje lože i konkurirat će za nedjeljni derbi u engleskom prvenstvu protiv Liverpoola na Anfieldu, potvrdio je Cityjev menadžer Manuel Pellegrini

'Sergio je u redu. Radio je cijeli tjedan normalno s momčadi. Vrlo nam je važno što ga imamo na raspolaganju, on je vrhunski napadač i naš vrlo važan igrač. Svi igrači su spremni osim Matije Nastasića,' izvijestio je uoči puta na Anfield Pellegrini.

'Utakmica protiv Liverpoola je vrlo važna, ali ne vjerujem da će biti i odlučujuća u borbi za naslov prvaka. Svaka utakmica je velika do kraja sezone. Liverpool je imao odličnu sezonu, jasno da nas čeka velika utakmica i da će pobjednik imati puno veće šanse za osvajanje titule. Međutim, mislim da je bila pogreška smatrati da će prvenstvo nakon nedjelje biti odlučeno,' tvrdi menadžer 'građana'.


S druge strane, možda ključni igrač Cityja Yaya Toure smatra da se u nedjelju (14.37 sati) ipak odlučuje prvenstvo.

'Nema dvojbe da će utakmica protiv Liverpoola na Anfieldu u nedjelju odlučivati o naslovu prvaka,' rekao je bjelokošćanski veznjak Manchester Cityja Yaya Toure bivšem nogometašu Liverpoola, te današnjem kolumnistu i analitičaru Jamieju Redknappu u razgovoru za Daily Mail.

'Znamo koliko će nam biti teško i protiv momčadi koje se bore za ostanak u ligi, ali jako važno je da u Liverpoolu pokušamo ostvariti dobar rezultat. Moramo i nakon toga dobro igrati. Ako želimo osvojiti naslov u prvenstvu, moramo dobiti sve utakmice,' smatra 30-godišnji Yaya Toure.

S Aguerom u sastavu City ima napadačku dimenziju više