šahovska partija

'Prljava igra' Leroya Sanea i Bayerna, u kojoj će Manchester City ispasti veliki gubitnik

28.06.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Njemački nogometaš, lijevi krilni Manchester Cityja, 24-godišnji Leroy Sane, velika je želja Bayerna, s kojim je već navodno i potpisao ugovor. No, stvari se pomalo kompliciraju, jer City je odbio prvu ponudu Bavaraca

Njemački reprezentativac Leroy Sane ponovno je odbio potpisati produženje ugovora s Manchester Cityjem, a aktualni mu ističe u 30. lipnja sljedeće godine.

Sane s 'građanima' ima ugovor na još godinu dana i u engleskom klubu su mu nekoliko puta nudili nastavak suradnje, ali Nijemac to uporno odbija. I iz toga je posve jasno kako Sane želi promijeniti sredinu.

Njemački mediji uvjeravaju kako je već sve dogovorio s Bayernom i da mu je to jedina želja.

Bavarci pomno prate što se događa na Etihadu, a sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić prije nekoliko dana poslao ponudu za Sanea. Iz Münchena su odlučili taktizirati i rušiti igraču cijenu, ponudivši samo 35 milijuna eura. Iako Sane trenutno na nogometnom tržištu vrijedi 80 milijuna eura. No, u Bayernu su svjesni da City nema nekog drugog izlaza.

S Etihada su ovu prvu ponudu odbili, jer jasno je da za taj iznos ne žele pustiti Sanea, već traže barem 70 milijuna eura što im Bayern sigurno neće platiti.

Bild piše da su u Bayernu shvatili da su na dobitku kako god da okrenu. Ili će City prihvatiti ovu skromnu ponudu za Sanea ovog ljeta ili će on sljedećeg ljeta otići posve besplatno.