NIJE MU LAKO

Prosinečki i crnogorski igrači morali sat vremena kružiti iznad Podgorice

15.10.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Nogometaši Crne Gore u ponedjeljak su u Cardiffu doživjeli i četvrti uzastopni poraz u Ligi nacija. Bolji od momčadi Roberta Prosinečkog bio je Wales, koji je slavio 1:0

Robertu Prosinečkom nije nimalo ugodno. Jer nakon šestog uzastopnog poraza njegove momčadi, kritike su sve žešće i žešće, a kako javljaju pojedini mediji, upitno je hoće li i dočekati na crnogorskoj klupi sljedeću rundu u Ligi nacija.

A kada krene nizbrdo, teško je zaustaviti lavinu. Pa se tako, vrlo brzo nakon poraza, nastavilo s neugodnostima.

Jer zrakoplov kojim su se Prosinečki i igrači vraćali u Podgoricu morao je letjeti skoro sat vremena iznad Crne Gore. Razlog? Navodi se da je podgorički aerodrom bio zatvoren do 5.30 sati, odnosno da se tada otvara za letove.

Doduše, iz zračne luke demantirali su takve napise, te tvrde da su avioprijevoznika obavijestili da će moći sletjeti tek u to vrijeme, ali da su poletjeli prerano iz Cardiffa.

'Niti je Aerodrom Podgorica u 'dubokom snu', niti je itko od zaposlenih uspavan. Baš suprotno. U tekućoj ljetnoj sezoni, Aerodrom Podgorica je otvoren za prometovanje od sedam sati, što znači da smo avionu 'Bulgaria Air' omogućili da sleti sat i pol ranije – u 5.23 je završen obilazak manevarskih površina, a avion je sletio u 5.31. Avion, dakle, nije sletio s bilo kakvim zakašnjenjem', navode iz Aerodroma Crne Gore.

'Osim toga, naglašavamo da je ova avio-kompanija, iako je znala da je Aerodrom Podgorica otvoren za promet od sedam sati, prihvatila našu ponudu da izvanredno slete u 5.40 što su, dakle, znali značajno prije polaska iz Cardiffa. Zašto je kompanija odlučila poletjeti još ranije – pitanje je za njih', naveli su Aerodromi Crne Gore na Facebook stranici.