ZDrAVSTVENI PROBLEMI

Prvi igrač svijeta odgodio put u Pariz; je li upitan njegov nastup na Igrama?

23.07.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Pobjednik Australian Opena zbog povišene temperature i zdravstvenih problema odgodio je put na Olimpijske igre. U Pariz je trebao stići danas, ali će se to dogoditi tek u četvrtak, kada će biti održan i ždrijeb teniskog turnira za muškarce

U utorak je u Pariz, na poprište Olimpijskih igara, trebao doći najbolji svjetski tenisač Jannik Sinner, ali je odgodio put zbog zdravstvenih problema.

Kako javlja jedna talijanska novinska agencija prvi tenisač ATP ljestvice put je odgodio zbog bolesti i visoke temperature. Trenutačni plan Sinnera je dolazak u Pariz tijekom četvrtka, kada će se održati ždrijeb olimpijskog teniskog turnira, koji počinje u subotu.

Međutim, odgađanje dolaska u Pariz, kao i lošije zdravstveno stanje, poremetili su pripreme Talijana za olimpijski turnir koji će se održati u Roland Garrosu, ali i stavile barem mali upitnik kraj njegovog nastupa.

Ove godine Sinner je osvojio Australian Open te je po prvi puta u karijeri postao prvi igrač na ATP ljestvici. U Roland Garrosu je poražen u polufinalu od kasnijeg pobjednika Carlosa Alcaraza, dok je nedavno u Wimbledonu poražen u četvrtfinalu od Danila Medvjedeva.