DOK DINAMO TRAŽI TRENERA

Prvi put nakon otkaza Sergej Jakirović viđen u javnosti. Nije teško pogoditi gdje...

25.09.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Donedavni trener Dinama Sergej Jakirović nazočio je nogometnome susretu u Mostaru između domaće momčadi Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog i nogometaša Širokog Brijega što je potaknulo nagađanja o povratku pod Bijeli Brijeg gdje je vodio mostarski klub u dvije sezone.

Nakon katastrofalnog poraza u Ligi prvaka protiv Bayerna 9:2 na Alianz Areni, trener rođen u Mostaru dobio je otkaz na klupi Plavih.

U Mostaru se nakon toga prvi put pojavio u javnosti, a na stadionu HŠK Zrinjskog pozdravili su ga članovi uprave te publika Zrinjskog kojega je vodio u dvije sezone.

Njegova bivša momčad slavila je protiv Širokog Brijega u susretu Premijer lige BiH 3:0 te su nakon šest kola zasjeli na prvo mjesto ljestvice.

U sezoni 2021./22 prije odlaska u Rijeku, Jakirović je sa Zrinjskim došao do naslova prvaka zemlje.

Ta je momčad kao prva iz BiH sljedeće sezone pod vodstvom također hrvatskog stručnjaka Krunoslava Rendulića uspjela se plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige kao prva momčad iz BiH.

Nakon što je stigao u Mostar u lokalnoj javnosti i medijima započela su nagađanja o povratku na stadion pod Bijelim Brijegom.