OPET SE VRTE MILIJUNI

PSG dogovorio strašan transfer; ovo je i šamarčina u lice čelnicima nemoćne Uefe

07.12.2018 u 16:15

Bionic
Reading

U PSG-u se ni najmanje ne boje Uefe koja im prijeti zbog kršenja financijskog fair-playja, jer su prema pisanju stranih medija na Parku prinčeva dogovorili novi milijunski transfer

Manchester City i PSG su dva velika potrošača koji su digli živce drugim europskim velikanima zbog suludog trošenja milijuna eura. Ova dva kluba završila su i pod istragom Uefe koja ih se, prema navodima Football Leaksa, nije usudila drastičnije kazniti.

I ti 'pijani milijunaši' krenuli su u lov na jednog od najtalentiranijih veznjaka svijeta 21-godišnjeg Nizozemca Frenkieja de Jonga. Pored njih ni zainteresirana Barcelona nije imala šanse, a po svemu sudeći iz 'licitacije' kao pobjednik je izašao francuski prvak.

Procurilo je da će Parižani platiti Ajaxu 75 milijuna eura za De Jonga što je rekordna odšteta koju je ikada dobio neki nizozemski klub. Sve je dogovoreno, a transfer bi se trebao realizirati u ljeto.

  • +3
Nizozemski nogometaš Frenkie de Jong Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Kako će na sve to reagirati Uefa, jer je PSG konstantno prozivan za kršenje financijskog fair-playja? U Parizu izgleda da nisu nimalo zabrinuti, a to najbolje govori da krovna europska nogometna organizacija postaje sve nemoćnija prema najbogatijim klubovima Starog kontinenta.

Koliko je dobar De Jong pogledajte OVDJE.