parižani pojačali napad

PSG za 100 milijuna eura kupio Aubameyanga, Cavani ostaje do 2020.

26.04.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Najbolji strijelac Bundeslige i Borussije Dortmund, gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang ovog ljeta odlazi u PSG. Parižani će 'žuto-crnima' za njega platiti 100 milijuna eura, a u isto su vrijeme potpisali novi ugovor s Edisonom Cavanijem koji na Parku prinčeva ostaje još tri sezone

Sportski direktor PSG-a Patrick Kluivert odradio je dobar posao u Njemačkoj. Francuski mediji tvrde kako je gabonskog napadača Pierre-Emericka Aubameyanga (27) preoteo Borussiji Dortmund! Aubameyang je u redovima 'žuto-crnih' od ljeta 2013. godine, stigao je iz francuskog St. Etiennea, a sada će za okruglo 100 milijuna eura preseliti na Park prinčeva.

Lijepa je to svota koju će utržiti Borussija, klub koji jeftino kupuje, a skupo prodaje. Za Gabonca su te 2013. platili samo 13 milijuna eura, sad su debelo vratili uloženo.

Aubameyang je na dolazak pristao tek nakon što je ugovor s PSG-om produžio Edison Cavani (30). Iz kluba su objavili kako je Urugvajac potpisao novi ugovor te da na Parku prinčeva ostaje do 2020. godine. Parižani će tako u napadu imati izuzetno efikasne napadače - Cavani je ove sezone zabio 44 gola u svim natjecanjima za PSG, Aubameyang je za Borussiju trenutno na 34 zabijena gola.