nije mu lako

'Psiho' odlazi iz MMA, evo čime će se sad baviti

08.09.2024 u 18:26

Bionic
Reading

U dramatičnom raspletu borbe između Filipa Pejića i Vase Bakočevića na FNC 19 eventu, Filip Pejić završio je diskvalifikacijom.

'Nitro' je prvo nokautirao Vasu Bakočevića i kratko slavio pobjedu, no ubrzo je saznao da mu je, umjesto pobjede, upisan poraz u ovom meču.

Pejić je sjajno pogodio 'middle kickom' i oborio Vasu na tlo, ali je u nastavku akcije nesmotreno udario nedozvoljeni 'soccer kick' u glavu Bakočevića. Nakon toga je zadao još nekoliko udaraca šakom, što je dovelo do prekida meča. Pregledom snimke utvrđeno je da su udarci bili nedozvoljeni, zbog čega je Pejić diskvalificiran.

Vaso Bakočević nije prihvatio pobjedu, odbio je podizanje ruke u znak trijumfa i odbio je mogućnost revanša po MMA pravilima.

  • +9
FNC 19 - Pula, vaganje Izvor: tportal.hr / Autor: Tonko Horvat

'MMA? Nema šanse, nema tih para. Čak i da dođeš pred moju kuću, neću. Ovo mi je 69. MMA meč. Nisam hrabriji zbog boksa golim šakama, ali MMA više neću', izjavio je Vaso dok je skidao rukavice i službeno se oprostio od MMA karijere.

Vaso je otkrio da će karijeru nastaviti isključivo u 'bare knuckle boxingu' (boks golih šaka) te ga možemo očekivati na FNC 20 koji će se održati u Areni Zagreb u studenom.