PONOS ISPRED NOVCA

Radikalan potez F1 vozača nakon pobjede Donalda Trumpa!

10.11.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Sergio Perez odlučio je prekinuti suradnju s jednim od svojih sponzora, proizvođačem sunčanih naočala Hawkers, zbog neslane šale na račun Meksikanaca nakon izbora Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a...

Mnogo je razočaranih sportaša izborom Trumpa za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, posebno u NBA-u, a meksički vozač Sergio Perez čini se da također nije pretjerano sretan.

Kako bi i bio, kad je Trump izjavio da će izgraditi veliki zid između SAD-a i Meksika i natjerati susjednu državu da ga plati.

Kada je jedan od sponzora samog vozača, proizvođač sunčanih naočala Hawkers na društvenim mrežama ponudio svoje naočale Meksikancima uz objašnjenje da će im služiti 'kako bi sakrili suze dok se zid gradi', Perez je poludio i odlučio se odreći novca kojeg je od ove tvrtke ugovorom dobivao.

'Jako ružan komentar. Odmah prekidam suradnju s Hawkersom. Nikome neću dopustiti da ismijava moju zemlju,' objavio je vozač Force Indije na Twitteru.

Ugovor Pereza s Hawkersom bio je star tek nekoliko tjedana, a u prodaju je bilo pušteno izdanje naočala nazvano po meksičkom vozaču i prodavalo se po cijeni od 39 dolara. Tvrtka se ispričala zbog neslane šale, ali obnovi susradnje sa Sergijom više se ne mogu nadati, kao ni pretjeranom uspjehu na meksičkom tržištu...