IVANU NISKA OCJENA

Rakitića u Kataloniji krive za poraz Barce: Što je radio kod pogotka?

18.01.2018 u 09:04

Bionic
Reading

Katalonski dnevnik Sport dao je Ivanu Rakitiću najnižu ocjenu za nastup protiv Espanyola ove srijede, uz napomenu da nije pratio Melenda kod pobjedničkog pogotka u 88. minuti...

Hrvatski 29-godišnji reprezentativac uglavnom je bio hvaljen ove sezone za svoje nastupe, no nakon prvog poraza Barcelone još od ljeta i španjolskog Superkupa, upravo se on našao među krivcima za neuspjeh.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Tako barem smatra dnevnik Sport koji mu je dao ocjenu 4, najnižu od svih igrača Barcelone, iako je u igru ušao tek u 54. minuti.

Također ga krivi za loše praćenje protivničkog igrača u ključnoj 88. minuti, kada je Melendo ostao sam na povratnoj lopti i zabio pobjednički pogodak.

Autor: YouTube

'U napadu nije ništa napravio, a u obrani je prvo izgubio jednu opasnu loptu od Morena, da bi zatim i napravio pogrešku pri pokrivanju kod gola Melenda,' naglašava spomenuti dnevni list u objašnjenju niske ocjene.

Barca za koju je Messi promašio penal za tjedan dana u uzvratu na Camp Nouu sve može ispraviti protiv gradskog rivala i proći u polufinale Kupa kralja, dok će Rakitić popravni ispit imati već za vikend, u dvoboju Primere protiv Betisa...