četvrti poraz u nizu

Razočarani Željko Sopić nakon poraza otkrio: Iz stožera Osijeka su mi rekli 'hvala!'

19.05.2024 u 22:46

Bionic
Reading

Rijeka je u derbiju 35. kola SuperSport HNL-a u Osijeku izgubila 2:0. Četvrti je to poraz momčadi trenera Željka Sopića u nizu, a u srijedu ih čeka uzvratna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa (19 sati, MAXSport1, MAXtv) protiv Dinama

'Kad izgubite, niste niti zadovoljni niti sretni. Odigrali smo dobro, ali broje se samo golovi', kazao je s pravom nezadovoljni trene Rijeke Željko Sopić.

Momčad mu je u 'slobodnom padu', četvrti je ovo poraz u prvenstvu u nizu...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Situaciju najbolje oslikava izjava bivšeg suigrača, a danas člana stožera Osijeka, Miroslava Žitnjaka, koji mi je rekao nakon utakmice: 'Hvala'. Kad poklonite dva gola, iluzorno je pričati o nečemu. Osijek je teško živio, ali im čestitam na tri boda. Rezultat je jedino mjerilo. To su dječje bolesti, kad dobijete takve golove. Ja im ne zamjeram, nikad nisu igrali u ovome sastavu. Zašto nismo zabili barem jedan gol, o tome se može pričati. U najmanju ruku, bili smo ravnomjeran takmac, ali ponavljam - broje se samo bodovi', pričao je Sopić nakon utakmice pa nastavio:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +19
Osijek - Rijeka, SuperSport HNL (19.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Miroslav Slafhauzer

'Ništa ne bih ništa mijenjao, ja najbolje znam kakva je zdravstvena situacija u mojoj svlačionici. Uoči Dinama nisam htio uvoditi igrače koji nisu maksimalno spremni. Bilo je pogrešaka, lopta je okrugla, dogodilo se sto puta, dogodit će se još sto puta. Ponavljam, ja igračima ništa ne zamjeram. Neki igrači nisu trenirali, vidjet ćemo tko će moći u srijedu, a tko neće. Ali dat ću priliku samo najspremnijoj jedanaestorici protiv Dinama kako bismo Rijeci poklonili Rabuzinovo sunce. Mi smo prije mjesec dana protiv Dinama bili bolja momčad pa smo izgubili... Umjetnički dojam se ne broji, čestitam Osijeku i idemo dalje', zaključio je Željko Sopić.

Standings provided by Sofascore