REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 0:2

Real Madrid golovima iz dva penala slavio protiv Real Sociedada

14.09.2024 u 23:01

Bionic
Reading

U petom kolu španjolske La Lige prvak madridski Real je u gostima, nakon dva pogođena jedanaesterca, pobijedio Real Sociedad 2:0. Nakon dva remija bila je ovo prva gostujuća pobjeda Reala na startu nove sezone.

U prvom poluvremenu dvoboja u San Sebastianu najbolju šansu je imao hrvatski reprezentativac Luka Sučić koji je za domaćina u 25. minuti žestoko raspalio s vrha šesnaesterca, a lopta je odsjela na okviru gostujućih vrata. Nesretni Sučić je odmah na startu drugog dijela opet bio velika prijetnja za Real. Iskosa je gađao suprotni kut vrata Courtoisa, ali je i ovaj put pogodio vratnicu.

Kazna je uslijedila na drugoj strani. Dosuđen je jedanaesterac za goste iz Madrida u 58. minuti, a Brazilac Vinicius Junior je pogodio za 1:0. Potom su gosti u 75. dobili novu šansu s bijele točke, a tada je za 2:0 pogodio Mbappe.

Sučić je u domaćem sastavu zamijenjen u 76. minuti, dok je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Madriđane. U 94. minuti je Modrić odlično pucao s 25 metara, ali je domaći vratar spriječio treći gol gostiju.

Uz utakmicu više Real je došao na bod minusa od vodeće Barcelone.

Standings provided by Sofascore