još nije potpisao, ali...

Real Madrid se napokon konkretno oglasio o novom ugovoru Luke Modrića; evo što kažu

11.07.2024 u 08:15

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (38) za dva tjedna bi se trebao priključiti pripremama Real Madrida uoči nove sezone, rekao je u srijedu klupski dužnosnik

Luki Modriću (38) je ugovor s Real Madridom istekao prije deset dana. Europski prvak Real Madrid još uvijek nije izvijestio o produženju suradnje.

Kapetan hrvatske reprezentacije još je uvijek na godišnjem odmoru nakon što je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva prije desetak dana. U posljednjoj utakmici, remiju 1-1 s Italijom, zabio je vodeći gol poslije neiskorištenog jedanaesterca.

A sada se Real Madrid napokon konkretno oglasio o novom ugovoru Luke Modrića.

"Luka Modrić je igrač Real Madrida. Ovdje će trenirati s nama već 25. srpnja", izjavio je dužnosnik 'kraljevskog' kluba za Hinu.

Modrić će nakon povratka u Madrid tri dana trenirati sa suigračima u klupskom kampu u sjevernom predgrađu Valdebebas, a onda će poletjeti prema Sjedinjenim Državama.

"Američka turneja počinje 28. srpnja", potvrdio je dužnosnik Reala.

Modrić bi trebao preuzeti kapetansku vrpcu nakon što ju je prošli mjesec ostavio 34-godišnji branič Nacho Fernandez napustivši klub. Dosad je Modrić bio dokapetan.

Real Madrid će na američkim pripremama igrati 1. kolovoza protiv Milana, a onda ga čekaju Barcelona i Chelsea.

U Varšavi će zatim igrati finale europskog Superkupa s talijanskom Atalantom.

Modrić nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine te je s njim osvojio 26 trofeja.