VRIJEME JE ZA OSVETU

Realov pakleni plan za neumornog Hrvata; ako se to dogodi, u Interu će poludjeti, ali su nemoćni

22.08.2018 u 08:27

Bionic
Reading

Inter nije uspio Realu preoteti Luku Modrića, ali bi zato 'kraljevski klub' njemu mogao uzeti važnog veznjaka Marcela Brozovića

Inter je u svojoj svlačionici izgradio malu koloniju hrvatskih reprezentativaca, jer je starosjediocima Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću pridodao Šimu Vrsaljka. Ona je trebala biti i veća nakon što su u talijanskom velikanu krenuli po Luku Modrića.

Natezanje oko hrvatskog kapetana trajalo je tjednima, a Modrić je ostao na Santiago Bernabeuu. Ipak, sve što se događalo oko njega naljutilo je čelnike španjolske momčadi koji su tužili Inter Fifi jer su navodno kontaktirali s igračem bez njihovog znanja. Naravno, iz milanskog kluba to demantiraju, ali vidjet ćemo što će pokazati istraga Fife.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

No Real je dobio priliku da se na neki način osveti Interu tako što je u mogućnosti da im zadnjih dana prijelaznog roka 'ukrade' Brozovića, u trenucima dok su sastavi posloženi i sezona je počela.

Neumorni hrvatski reprezentativac i ranije se spominjao kao moguće pojačanje Reala, a sada je interes obnovljen, barem tako tvrde Španjolci.

  • +9
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako Real zaista krene po Brozovića, u Interu će biti nemoćni bez obzira što imaju ugovor s našim reprezentativcem do lipnja 2021., ali u njemu postoji odštetna klauzula od 50 milijuna eura, a taj novac nije problem za 'kraljeve'.