supersport hnl

Rijeka danas gostuje kod Lokomotive; evo gdje gledati utakmicu

18.10.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Prvu utakmicu 10. kola SuperSport HNL-a danas u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Rijeka (18 sati, MAXSport1, MAXtv)

Rijeka je u 1. kolu SHNL-a, još tamo početkom kolovoza, na Rujevici razbila Lokomotivu 4:0. Sad u 10. kolu 'lokosi' priželjkuju uzvrat iako njihova pozicija na ljestvici ne daje previše nade u današnjem srazu (18 sati, MAXSport1, MAXtv).

Momčad Radomira Đalovića u Kranjčevićevu stiže kao druga na ljestvici, još ne zna za poraz, ima pet pobjeda i četiri remija uz gol-razliku 15:1.

Lokomotiva je predzadnja, dvije pobjede, dva remija i pet poraza nisu prava slika momčadi Silvija Čabraje te je sigurno da će 'lokosi' u nastavku sezone 'rasti'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Čeka nas teška utakmica, prošle sezone nas je Lokomotiva zaustavila kada smo lovili naslov prvaka i to nam mora biti motiv za petak kada očekujem da budemo pravi i da od prve minute idemo po pobjedu', rekao je trener Rijeke Radomir Đalović i dodao:

'Lokomotiva ima kontinuitet struke, trenera koji je dugo s njima, koji zna s mladim igračima... Uz njih imaju iskusne Čopa i Leovca, odličnog Goričana... Otišlo im je puno igrača, treba im vremena, ali su neugodni i imaju svoje kvalitete. Analizirali smo ih, gledali njihove utakmice, igraju agresivno i dolaze u završnicu s puno igrača. Opasni su i nadam se da ćemo ih onemogućiti u nekim velikim prilikama.'

Utakmica Lokomotive i Rijeke počinje od 18 sati (MAXSport1, MAXtv).

  • +16
Slaven Belupo - Rijeka (5.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak
Standings provided by Sofascore