kakav potez

Rijeka je povela i to na spektakularan način; pogledajte golčinu Ivanovića!

22.08.2024 u 20:48

Bionic
Reading

Rijeka je odigrala ključnu utakmicu protiv Olimpije iz Maribora rezultatom 1:1 u zadnjem krugu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a ovaj napeti susret ste mogli pratiti uživo na MAXTV-u, na kanalu MAXSport 1.

Nakon brojnih pokušaja i velike borbenosti, Franjo Ivanović je preuzeo stvar u svoje ruke i postigao golčinu koja je Riječanima donijela zasluženu prednost u 33. minuti.

Ivanovićev gol bio je prava majstorija. Nakon što je primio loptu na rubu kaznenog prostora, vještim driblingom je izbacio protivničkog braniča iz igre, a zatim snažnim i preciznim udarcem poslao loptu u gornji desni kut gola, ostavivši vratara Olimpije potpuno nemoćnim. Stadion je eruptirao od oduševljenja, a Ivanović je postao heroj trenutka.

  • +35
Rijeka - Olimpija Ljubljana, Konferencijska liga, kvalifikacije, 22.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovaj gol značajno je podigao moral momčadi i dodatno ih motivirao da zadrže svoju prednost i osiguraju prolaz u grupnu fazu Konferencijske lige. Navijači su s oduševljenjem slavili Ivanovićev pogodak, svjesni koliko je važan za ishod ovog ključnog susreta.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport