fnc 19 pula

Roberto Soldić ekskluzivno za tportal otkrio planove za budućnost

08.09.2024 u 21:12

Bionic
Reading

FNC-ov spektakl u Puli privukao je brojne ugledne goste, a među njima i Roberta Soldića, jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca.

Cijela atmosfera, uz izuzetak nekoliko neopravdanih zvižduka, bila je spektakularna. Među brojnim uglednim gostima na ovom događaju našao se i Roberto Soldić, jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca. U kratkom razgovoru za naš portal, Soldić je istaknuo kako je impresioniran cjelokupnim ambijentom FNC-ovog spektakla u Puli.

Prije svega, želio bih te pitati za mišljenje o cijelom ovom eventu. Kako ti je sve izgledalo?

'Spektakl. Stvarno je bilo na visokom nivou – profesionalni borci, profesionalna organizacija, jednostavno savršeno mjesto za borbu. Mislim, boriti se u Puli, u ovoj areni... to je nešto posebno. Nigdje na svijetu nema takvog doživljaja kao ovdje. FNC zaslužuje sve pohvale, odličan nivo boraca. Također, Martin Batur, moj prijatelj i sparing partner, je pobijedio, i stvarno mu želim sve najbolje. Publika je također bila fantastična.'

Nažalost, tvoja situacija u One Championshipu se zakomplicirala. Rekao bih više nesrećom nego bilo čim drugim. Što planiraš dalje po tom pitanju? Je li FNC u igri, ili nešto drugo?

'Da, razgovarao sam s Forgačem, znam da ima prostora za mene, i tu je uvijek opcija za organizaciju Oktagon. Vidjet ćemo što će se dalje događati, ali zasad imam ugovor s One Championshipom, pa ćemo vidjeti što slijedi. Uskoro ću napokon najaviti novi meč.'

  • +7
FNC 19 Pula Izvor: tportal.hr / Autor: Tonko Horvat