LOŠ GUBITNIK

Ronaldo izjavom ponizio Islanđane; oni mu žestoko odgovorili

15.06.2016 u 16:11

Bionic
Reading

Island je napravio iznenađenje na Euru nakon što je remizirao protiv Portugala s 1:1. Taj rezultat nije dobro sjeo Cristianu Ronaldu koji je pokušao omalovažiti bod suparnika na što su mu oni jednakom mjerom uzvratili

Zemlja s 330 tisuća stanovnika stigla je do senzacionalnog rezultata te je prvi bod u svojoj povijesti burno i proslavila. Njezino veselje nije se svidjelo najvećoj zvijezdi na utakmici Cristianu Ronaldu.

'Island se samo branio. Imao je samo dvije šanse, nije ni pokušavao zabiti. Islanđani su slavili kao da su osvojili Euro ili nešto. To je mali mentalitet, zato neće napraviti ništa', rekao je bijesni Portugalac.

Njegove izjave razljutile su suparničke igrače, posebno braniča Karija Arnasona.

'Zato je sve slađe jer je on tako loš gubitnik. Može pričati što hoće, nije imao pravu šansu. Što da kažem, loš gubitnik. Tvrdo sra... Imao je udarac glavom u završnim minutama i jednu priliku u prvom dijelu, ali mislim da smo ga držali pod kontrolom', rekao je Arnason i nastavio:

'on je fantastičan nogometaš, ali nije previše prava osoba, a stvari koje smo pokazali na terenu potvrđuju suprotno od onoga što je govorio da nismo igrali na pobjedu. Istina, nismo stvorili mnogo šansi kao fantastični Portugal, ali njegovi komentari su razlog zašto će Messi uvijek biti jedan korak ispred. Njegove izjave pokazuju da smo mu se zavukli pod kožu, lijepo je to čuti'.

I drugi veteran u islandskoj reprezentaciji Eidur Gudjohnsen slično je rezimirao.

'Stvarno me nije briga što je rekao Cristiano Ronaldo. Rekao je da smo imali sreće, ali to je uvijek potrebno. Sreća ne pada s neba, morate je zaslužiti. Neodlučeno je za nas čudo.'