JE LI TO MOGUĆE?

Ronaldova ljutnja odmah pokrenula glasine; bio bi to zaista nevjerojatan rasplet i prava transfer 'bomba'

14.11.2019 u 08:14

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo stranim medijima da nezadovoljnog Cristiana Ronalda počnu seliti iz Juventusa, ali mogući povratak u Real Madrid zaista zvuči kao transfer 'bomba'

Nakon devet godina provedenih u Realu, gdje je srušio sve moguće golgeterske rekorde, jedan od najboljih nogometaša svih vremena odlučio se okušati u Serie A. Juventus je to zadovoljstvo 'kraljevskom klubu' platio 117 milijuna eura, a Ronaldo je potpisao ugovor do ljeta 2022. za fenomenalnih 31 milijuna eura po sezoni. Za usporedbu, drugi najplaćeniji igrač u Italiji je Gonzalo Higuain sa devet milja.

U 'Staroj dami' Ronaldo zabija, ali nije ni približno tako ubojit stroj kao u Španjolskoj. Na početku svoje druge godine u Juventusu upao je u krizu, pa ga se trener Maurizio Sarri čak usudio dva puta zaredom zamijeniti, neuvjerljivo pravdajući svoje odluke brigom oko moguće ozljede Ronalda, ali Portugalac nije skrivao ljutnju kada je napuštao teren.

A kad je Ronaldo ljut onda kreću glasine oko odlaska iz Juventusa, a jedna takva je zaista bombastična. Naime, španjolski mediji su najavili senzaciju odnosno smatraju da problemi u Juventusu otvaraju mogućnost da se Ronaldo vrati u Real.

  • +8
Cristiano Ronaldo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Koliko bi 'kraljevi' morali iskeširati talijanskom prvaku da bi vratili Ronalda, ako ga uopće žele, nije poznato, ali nije tajna da navijači Reala nisu presretni kako trenutačno momčad funkcionira te bi opet rado vidjeli Portugalca u dresu madridskog velikana.