veliki transfer

Sad je i službeno; ubojiti napadač napokon je potpisao ugovor s Manchester Cityjem, a poznato je i koliko će zarađivati

13.06.2022 u 14:39

Bionic
Reading

Norveški golgeter Erling Haaland (21) danas je potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Cityjem. City je dolazak norveškog napadača dogovorio u svibnju, a sada je i službeno potpisan ugovor do ljeta 2027. godine

'Ovo je velik dan za mene i moju obitelj. Uvijek sam pratio City. Morali ste voljeti njihov stil igre, stvaraju puno prilika, a to je idealno za igrača kao što sam ja', rekao je Erling Haaland (21) i dodao:

'Momčad je prepuna vrhunskih igrača, a Pep Guardiola je jedan od najvećih trenera svih vremena te vjerujem da sam na pravome mjestu da ostvarim svoje snove.'

Norveški je napadač u protekle dvije i pol godine u 89 utakmica zabio čak 86 golova, Manchester City je za njega Borussiji Dortmund platio 60 milijuna eura odštete, osnovna godišnja plaća će mu biti 17,5 milijuna eura, a s bonusima može dosegnuti i 20 milijuna eura!

'Želim zabijati golove, osvajati trofeje i napredovati kao igrač. Uvjeren sam da ću sve to ostvariti ovdje. Mislim da sam povukao pravi potez i ne mogu dočekati pripreme i početak sljedeće sezone sa Cityjem', kazao je Haaland i oduševio navijače 'građana'.