BITKA ZA TITULU

Sada kreće ono pravo s hrvatskim klubovima u glavnim ulogama

03.02.2015 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon 14. odigranih kola, neizvjesnih borbi, slavlja i poraza, vaterpolo klubovi iz regije kreću u borbu za naslov pobjednika Triglav regionalne vaterpolo lige. Novo, 15. kolo započinje uz utakmice osam najboljih klubova koji će se boriti za naslov prvaka, dok će preostalih sedam klubova krenuti u borbu za ostanak u Ligi

'Mislim da u potpunosti možemo biti zadovoljni dosadašnjim tijekom regionalne vaterpolo lige te da smo imali prilike vidjeti čitav niz zanimljivih i kvalitetnih utakmica. Nastavak Lige će donijeti još veći interes, nadam se, i publike i medija, jer se odvojilo osam najuspješnijih momčadi koje se bore za plasman na Final Four. Ništa manje zanimljivo neće biti niti u 'donjem domu', gdje se ostalih sedam momčadi bori za dva vodeća mjesta', izjavio je predsjednik Triglav regionalne vaterpolo lige Perica Bukić.

U izravnom TV prijenosu, koji MAXtv korisnici mogu pratiti na Arenasport kanalima, odigrat će se dvije utakmice. Vodeni okršaj momčadi Primorja EB i Crvene zvezde, očekuje nas u srijedu, 4. Veljače, u 17.15 sati na riječkom bazenu Kantrida, a istog dana u 19.15 sati u Beogradu igraju Partizan i dubrovački Jug CO.

Momčadi u daljnji tijek natjecanja prenose sljedeće bodove:

LIGA ZA PRVAKA : LIGA ZA OSTANAK :

Jug CO – 18 bodova OVK POŠK – 13 bodova
Primorje EB – 16 bodova Budva – 11 bodova
Jadran HN - 9 bodova Vojvodina – 10 bodova
Radnički Kon Tiki – 8 bodova Jadran ST – 10 bodova
Partizan RFB - 6 bodova Primorac – 4 boda
Mornar BS – 6 bodova Medveščak – 3 boda
HAVK Mladost – 4 boda AVK Branik – 0 bodova
Crvena zvezda – 3 boda