AKCIJA ŠKOTSKA I POLJSKA

Sada se zna hoće li Perišić biti na dispoziciji Hrvatskoj i Daliću

07.10.2024 u 13:27

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dvije su nove utakmice u Ligi nacija, a na početku novog mini-ciklusa i srazova protiv Škotske i Poljske, izbornik Dalić iznio je neka svoja razmišljanja

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ove sezone igrač je PSV-a. Istina, na samom njezinom početku još je nosio i dres Hajduka, ali nakon razlaska sa splitskim klubom, Perišić je otišao u Nizozemsku.

Svi se sjećamo s koliko je truda i žara trenirao ove godine, kako bi se što prije vratio u formu nakon teške ozljede i operacije. Jasno, jer želja mu je i dalje biti na najvišem nivou, ali i pomagati reprezentaciji.

Ipak, nakon što je imao već nekoliko nastupa za klub iz Eindhovena, u subotu je krenuo od 1. minute i u sraz protiv Sparte iz Rotterdama. No, na poluvremenu je pak ostao u svlačionici, jer je krajem prvog dijela ostao ležati na terenu zbog ozljede gležnja.

Sada je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić pojasnio u kavom je stanju Perišić.

'Perišić je imao nezgodnu ozljedu prije par dana, ali nije toliko teško, očekujem ga na treningu danas ili sutra. Igrao je na poziciji desnog krila dvije utakmice. Trebalo mu je da nađe klub. Očekujem da će biti OK nakon nedavne ozljede. Veseli me da u klubu igra desno, to nam otvara još jednu opciju za rješenje na desnoj strani'.