POGLEDAJTE MAJSTORIJU

Sammir posramio slavnog Barcinog braniča ovim potezom!

14.12.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir radio je velike probleme Gerardu Piqueu u dvoboju Getafea i Barcelone, a sve je začinio krasnim guranjem lopte kroz noge slavnom Španjolcu...

Nije to bila utakmica za pamćenje u subotu u predgrađu Madrida. Završila je bez pogodaka, uz dva nedosuđena kaznena udarca i vratnicu Messija. Nama su svakako bili zanimljivi nastupi hrvatskih nogometaša. Ivan Rakitić startao je od prve minute i izvađen je iz igre na početku drugog poluvremena, a isto se dogodilo i Sammiru u redovima domaćina.

No, naš se Brazilac barem proslavio krasnim potezom koji će mu ostati u lijepom sjećanju. Naime, u jednom je duelu prevario Gerarda Piquea, gurnuo mu loptu kroz noge da bi ga zatim španjolski reprezentativac prekršajem morao zaustaviti. Nebitno za konačni rezultat, ali lijepo za vidjeti.


'Ponosan sam, sretan, zadovoljan. Moji igrači su dobro shvatili kakva je žrtva potrebna da se ne bi izgubilo od velikana poput Barcelone. Čestitam igračima,' izjavio je nakon susreta trener Getafea Cosmin Contra koji se također požalio na sudačke pogreške u korist protivničke ekipe.

'Kada sudac tek debitira u Primeri normalno je da bude naklonjen velikim, a ne malima,' objasnio je ono što se događalo na terenu. Domaće je posebno iznerviralo to što je Garrido prekinuo utakmicu u trenutku kad su imali priliku zabiti pogodak...