u formi je

Sandra Elkasević uoči Hanžeka bacila najbolji hitac u zadnjih šest godina

04.09.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Kraljica diska Sandra Elkasević nastupila je na Međunarodnom atletskom mitingu Dinamo-Zrinjevac te pobijedila hicem 68,81 m što joj je najbolji rezultat još od 2018. godine! Fantastična je to najava za nedjelju nastup na Hanžekovićevom memorijalu

Na stadionu SRC Mladost gledat ćemo 8. rujna novi dvoboj dviju najboljih svjetskih bacačica diska posljednjeg desetljeća, dvostrukih olimpijskih pobjednica Sandre Elkasević i Amerikanke Valarie Allman.

A uoči 74. izdanja memorijala Borisa Hanžekovića Sandra je nastupila na Međunarodnom atletskom mitingu Dinamo-Zrinjevac te pobijedila hicem 68,81 m! To je Sandrin najbolji rezultat još od 2018. godine!

'Super smo odradili pripreme poslije Pariza i drago mi je da sam tehnički jako lijepo bacala ovdje. Odlično sam i otvorila sa 65,23, a nakon toga sam bacila dva stvarno dobra hica i taj četvrti nesretni koji je bio s prijestupom. Nakon toga sam malo silila, moja stara priča, ali neka nešto ostane i za nedjelju, da se potpuno ne zadovoljimo i da pred punim tribinama pokušam dati još više. I dosadašnji rezultat sezone 67,51 je lijep rezultat, ali ovih 68,81 je baš dobar', rekla je presretna Sandra nakon pobjede.

  • +75
Sandra Elkasević, Olimpijske igre, finale diska, 5.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila je broncu, nakon ovog rezultata je jasno da nas u nedjelju čeka pravi atletski spektakl, a Sandra će predvoditi brojne svjetske zvijezde.