HIT HNL-A

Šego otkrio tajnu uspjeha, a posebno se osvrnuo i na mogući povratak u Hajduk

03.09.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Varaždinov napadač za Hajduk je odigrao 15 službenih utakmica, a ove sezone je sjajno krenuo u SuperSport HNL-u: u prvih pet kola podijelio je tri asistencije i zabio jedan gol

Michele Šego definitivno je jedan od hit igrača dosadašnjeg toka SuperSport HNL-a. Napadač Varaždina u prvih pet kola zabio je jedan gol i podijelio tri asistencije. Bio je efikasan u posljednja tri kola i moglo bi se reći da igra ponajbolji nogomet karijere.

U intervjuu s Germanijakom otkrio je koja je tajna njega i momčadi, a komentirao je i vječno pitanje eventualnog povratka u Hajduk, svoj bivši klub.

'Dobro smo ušli u sezonu što zapravo i ne treba čuditi jer nas je dosta ostalo od lani a ovi koji su došli ili koji su sada u prvom planu sjajno su se uklopili. Prema iza smo odlični, stabilni i zreli što sugerira četiri utakmice bez primljenog gola, dok smo prema naprijed korektni uz puno prostora za napredak', rekao je.

  • +34
Lokomotiva - Varaždin (1.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Kaže da je tajna dobre forme jednostavna:

'Samo jedna; zdrav sam. Nemam nikakvih problema i sjajno se osjećam na travnjaku. Ljudi zapravo ne znaju, jer nisam pričao o tome, ali prije sam teško hvatao kontinuitet jer bi svako malo bila neka ozljeda koja me sputavala. Onda sam, uz dozvolu kluba, počeo raditi s obitelji Kapulica i evo, da pokucam u drvo, godinu dana sam bez ikakve ozljede a ove igre su plod tog stanja. I ovim putem im se zahvaljujem na tome.'

Kada je dobio pitanje o povratku na Poljud, odgovorio je diplomatski:

'Mislim da to zapravo nije pitanje za mene. Ako je i bilo nečega, ja zaista ne znam ništa o tome. Igram svoju igru, dajem sve od sebe za Varaždin i uopće ne razmišljam što bi bilo kada bi bilo i gdje će me to odvesti. U svakom slučaju je lijepo čuti kada te se netko tako sjeti, ali ja sam u svom filmu', zaključio je Šego.

Standings provided by Sofascore