sofascore odlučio

Šego uvjerljivo najbolji igrač, Livaja i Petković gotovo jednaki; ovo je momčad kola!

02.09.2024 u 14:04

Bionic
Reading

U 5. kolu HNL-a, nekoliko igrača se posebno istaknulo svojim izvedbama, zaslužujući mjesto u Momčadi kola prema ocjenama s platforme Sofascore.

Nakon odigranog 5. kola Hrvatski nogometni savez (HNL) odabrao je najbolje igrače koji su se istaknuli svojim nastupima na terenu. Ova momčad odražava vrhunsku formu i ključne doprinose koje su igrači dali svojim momčadima, vodeći ih do važnih pobjeda ili osiguravajući ključne bodove. Evo pregleda igrača koji su se našli u Momčadi kola:

Najbolji igrač kola bio je Michele Šego iz Varaždina s impresivnom ocjenom 8.9, dominirajući na terenu i osiguravši važnu pobjedu svojoj momčadi. Dino Mikanović iz Gorice, Rokas Pukštas i Marko Livaja iz Hajduka, svi su postigli ocjenu 7.7.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Bruno Petković iz Dinama, Veldin Hodža iz Rijeke i Denis Kolinger iz Lokomotive ostvarili su ocjene 7.6, dok su Advan Kadušić iz Istre 1961 i Marin Leovac iz Lokomotive zabilježili solidne partije s ocjenama 7.5 i 7.4. Marko Malenica iz Osijeka i Lamine Ba iz Varaždina također su se našli u momčadi kola s ocjenom 7.3, pridonijevši svojim ekipama u ključnim trenucima. Ovi igrači su svojim nastupima obilježili 5. kolo HNL-a, donoseći kvalitetu i uzbuđenje na teren.

  • +47
Rijeka - Dinamo, SuperSport HNL, 1.9.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL