NIŠTA OD DINAMA

Osijek prodao Miereza; evo u koju ligu odlazi

07.08.2024 u 11:48

Bionic
Reading

Ramon Mierez odlazi iz Osijeka u Ujedinjene Arapske Emirate. Dugo se Mierez povezivao s Dinamom, ali karijeru neće nastaviti u Maksimiru.

Germanijak je objavio da je Osijek najboljeg strijelca prošle sezone HNL-a prodao u Ujedinjene Arapske Emirate. Detalji transfera još uvijek nisu poznati, nije poznato ime kluba niti odšteta, kao niti to hoće li Mierez imati priliku da se oprosti od svoje publike protiv Zire u četvrtak ili odmah odlazi u novi klub.

Mierez je ušao u zadnju godinu ugovora i ovo je Osijeku bila vjerojatno zadnja prilika da zaradi nešto na njemu jer bi sljedeće godine mogao otići bez odštete.

Mierez, 27-godišnji Argentinac, u Osijek je stigao iz španjolskog Alavesa prije četiri godine za dva i pol milijuna eura. Za Osijek je odigrao 152 utakmice i zabio 63 gola. Na startu ove sezone zabio je hat-trick u 5:1 pobjedi protiv estonske Levadije na Opus Areni.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Osječani su za njega 2021. godine odbili ponudu iz Kine od oko osam milijuna eura. Sad su ga prodali za dosta manje, navodno za oko tri milijuna eura...